Finnish

Books in Finnish

MINUN LAMPAANI KUULEVAT MINUN ÄÄNENI (Vuoden 2021 painos)

Tämän kirjan ohjeiden noudattaminen muuttaa sinut lihallisesta uskovasta voitokkaaksi kristityksi. Tulet kehittämään syvästi läheisen suhteen Jeesukseen Kristukseen ja Isääsi.

Jumalan poikien ilmestyminen

Tämä kirja on niitä uskovia varten, jotka haluavat kasvaa hengellisesti, olla tuotteliaita Jumalan Valtakunnassa ja muuttua aikuistuneiksi Jumalan pojiksi. Se kuvailee, kuinka saavuttaa aikuisuus, kuinka olla astia arvokasta käyttöä varten ja kuinka tulla ilmestyneeksi Jumalan pojaksi.

MINUN LAMPAANI KUULEVAT MINUN ÄÄNENI

Se antaa sinulle yksityiskohtaiset, helposti ymmärrettävät ohjeet siitä, kuinka voit kuulla Herraa, oppia tuntemaan Häntä ja kokea jännittävä ja täyttymyksen tuottava vaellus Jumalan kanssa.

HERÄÄ! AIKA ON LOPPUMASSA - OSA I

HERÄÄ! AIKA ON LOPPUMASSA - OSA I antaa yksinkertaisia, yksityiskohtaisia ohjeita siitä, kuinka rakentaa vahvoja hengellisiä perustuksia ja mitä askelia tarvitaan, että sinusta tulee aidosti hengellinen.

HERÄÄ! AIKA ON LOPPUMASSA - OSA II

Tämä kirja on toinen sarjassa HERÄÄ! AIKA ON LOPPUMASSA. OSA II käsittelee kysymyksiä siitä, kuinka elää ja kasvaa Hengessä.

HERÄÄ! AIKA ON LOPPUMASSA - OSA III

HERÄÄ! AIKA ON LOPPUMASSA -sarjan kolmas kirja selostaa ohjeet, joita sinun tarvitsee totella voidaksesi tulla aikuistuneeksi, toimivaksi jäseneksi Kristuksen Ruumiissa.

KULLATTU VANKILA

Jos vaellat Herran kanssa, muttet kasva kuten sinun pitäisi, niin tämä kirja auttaa sinua voittamaan lihasi ja paholaisen pääsytiet.

KUINKA RAKKAUS KASVAA

Kuinka rakkaus kasvaa on kirjanen, joka opettaa, kuinka Jumalan rakkaus kasvaa elämässäsi.

KOLME EREHTYMÄTÖNTÄ TODISTAJAA

Tämä kirjanen opettaa sinulle, kuinka kuulla Herraa johdonmukaisesti ja varmistaa se, mitä kuulet.
© 2021 Servants of the Lord Ministries. All rights reserved. Powered by YOOtheme.